(leerling) Opticien Rotterdam

Wil jij iedere dag op je werk je ogen uit kunnen kijken én helemaal jezelf kunnen zijn? Dan is de vacature bij Eyeclusive eyewear, fashion and art by Ben Akkerman echt iets voor jou! Voor deze té gekke optiekzaak in hartje Rotterdam zijn wij namelijk op zoek naar een dame of heer met veel ambities en een optiekdiploma (bijna) op zak!

De winkel Eyeclusive eyewear, fashion and art by Ben Akkerman is te vinden op de Nieuwe Binnenweg in hartje Rotterdam, waar de meest fantastische brillen te koop zijn. Niet zomaar brillen, maar brillen die niet bij andere optiekzaken te verkrijgen zijn. Sterker nog, een aantal merken zijn exclusief te koop bij Eyeclusive en van bepaalde monturen zijn überhaupt maar één of enkele exemplaren te koop. De algehele belevenis is een luxe ervaring, zonder over de top te zijn. Vriendelijkheid, enthousiasme en ‘wilt u wat drinken’ (met wat lekkers) horen hier ook zeker bij.

Wie ben jij?
Je hebt een optiekdiploma op zak, of je bent bereid deze nog te halen, met passie voor de optiek. Je bent modebewust, positief ingesteld en enthousiast. Je bent communicatief vaardig en weet klanten op een vriendelijke manier aan te spreken en zo goed mogelijk te helpen. Je krijgt energie van brillen verkopen en alles wat daarbij komt kijken. De werkdagen zijn in overleg maar het zou fijn zijn als je 3, 4 of 5 dagen per week beschikbaar bent.

Wat krijg je ervoor terug?
Je komt te werken in hartje centrum in een hele gave optiekwinkel. Door deze beleving kun jij jouw klant zo goed mogelijk bedienen en altijd met een blij gezicht de deur weer uit zien lopen. Je mag de klanten ‘echt adviseren’, en dat is toch het leukste wat er is in het optiek vak? Oogzorg en fashion zijn dingen die jou blij maken! Hier staan ook nog eens goede arbeidsvoorwaarden en een goed salaris tegenover, wat wil je nog meer? Ten slotte biedt deze functie je enorm veel perspectief en bieden Ingrid en Ben je alle ruimte die je nodig hebt om zo goed mogelijk ‘jouw ding’ te kunnen doen!


Wil jij je steentje bijdragen en Eyeclusive eyewear, fashion and art, net als Ingrid en Ben nóg groter maken? Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!


Solliciteer op deze functie

Chat openen