(Leerling) Opticien Sint-Niklaas

Voor een zelfstandige optiekzaak in St Niklaas zijn wij op zoek naar een (leerling) Opticien

De winkel:

Zwijsen Optics is gevestigd in St Niklaas, naast deze winkel hebben ze nog 3 prachtige optiekzaken. In deze winkel werkt dagelijks een vakkundige team en verkopen ze exclusieve brillen, zonnebrillen en hebben ze een contactlenzen praktijk. Met hun hoge service en advies op maat maakt dit team het onderscheid binnen de optiek.

Wie bent u?

Een gediplomeerd opticien of lerende hiervoor, en al enige ervaring. Zeer representatief en gevoel voor mode. Verder bent u een fijne collega en flexibel. Deze job is voor 3/4 dagen per week. Voldoet u hier aan? Dan zijn we op zoek naar u!

Wat krijgt u er voor terug?

U komt te werken in een luxe winkel. U krijgt fijne collega’s en u gaat werken met de mooiste merken. Hier past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Bent u het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heeft u interesse en voldoet u aan het profiel van deze vacature? U kunt uw CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heeft u een vraag over de vacature of heeft u liever telefonisch contact? Dan kunt u ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen!

Solliciteer op deze functie

Chat openen