Opticien Amstelveen

Voor een zelfstandige optiekzaak in Amstelveen zijn wij op zoek naar een Opticien.

De winkel:

Deze winkel is gevestigd in Amstelveen en bestaat al meer dan 40 jaar. Hier werkt een groot team met professionals en met hun hoge service op maat maakt dit team onderscheid binnen de optiek. Naast prachtige merken als Dita, Lindberg, Mykita en Garret Leight hebben ze een grote contactlenzen praktijk en is deze winkel al jaren toonaangevend op gebied van Optometrie. Kortom een grote winkel met veel vrijheid en fijne collega’s!

Wie ben jij?

Je bent afgestudeerd Opticien, of je volgt op dit moment de opleiding Je hebt passie voor het vak en hebt zeer veel gevoel voor mode. Je bent geduldig, commercieel, kan goed luisteren naar de klant en kan goed in een team werken. Je bent een fijne collega, flexibel (liefst fulltime) en je vind het leuk om in een groot team te werken! Voldoe jij hier aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een zelfstandig luxe winkel met een groot team. Je krijgt hier de tijd voor je klanten en je gaat werken met de mooiste apparatuur en met de beste merken. Hier past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie

Chat openen