Opticien Amstelveen

Voor een zelfstandige optiekzaak in Amstelveen wij op zoek naar een Opticien

De winkel:

Deze winkel is een zelfstandige optiekzaak in Amstelveen. Bij deze luxe winkel nemen ze echt de tijd voor hun klanten, ze verkopen prachtige merken. Naast deze mooie merken hebben ze ook een contactlenspraktijk. Met hun hoge service en advies op maat maakt dit kleine team het onderscheid binnen de optiek.

Wie ben jij?

Een gediplomeerd opticien en je bent representatief en hebt gevoel voor mode. Je gaat allround aan het werk, dus ook een stukje werkplaats hoort bij je functie! Verder ben je een fijne collega en ben je flexibel. Aantal dagen/uren zijn in overleg, zaterdag werken is geen probleem voor jou! Voldoe jij hier aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een prachtige winkel, waar je de tijd krijgt voor je klanten en je gaat werken met de mooiste merken en met de beste apparatuur. Hier past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie

Chat openen