Opticien Arnhem

Voor een zelfstandige optiekzaak in Arnhem zijn wij op zoek naar een Opticien.

De winkel:

4.D staat voor extra dimensie, dat houdt in mooie merken hoge kwaliteit en service. 4.D optiek is gelegen in het centrum van Arnhem. Hier werkt een groot team van specialisten waaronder contactlensspecialisten, Optometristen en Opticiens en is er ruimte voor een nieuwe collega Opticien. Hier verkopen ze merken als Lindberg, Anne et Valentin en Cazal. Naast deze mooie merken hebben ze ook een grote contactlenspraktijk. Met hun hoge service en advies op maat maakt dit team het onderscheid binnen de optiek in Arnhem en omstreken.

Wie ben jij?

Jij bent een gediplomeerd opticien, je wilt de beste in je vak zijn en met mooie merken werken. Je hebt al wat ervaring en kan goed werken in een drukke winkel. Je werkt graag allround zoals meten, reparaties, advies geven en bestellingen doen. Natuurlijk ga je werken met de beste apparatuur. Daarnaast ben je representatief en hebt gevoel voor mode. Maar je bent vooral ook een fijne collega! Voldoe jij hier aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een prachtige winkel, waar je de tijd krijgt voor je klanten en je gaat werken met de mooiste merken en met de beste apparatuur. Collegialiteit en gezelligheid is in deze winkel ook heel belangrijk. Hier gaan ze voor een relatie op lange termijn. Natuurlijk past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden hier bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie