Opticien Baarn

Voor Iris Brillen in Baarn zijn wij op zoek naar een Opticien

De winkel:

Deze luxe winkel in het hoge segment is een fantastische winkel! Hier verkopen ze prachtige exclusieve merken als Cartier, Boucheron en Pommelato maar ook handgemaakte gouden brillen. Warm, gezellig, professioneel en passie voel je terug als je deze winkel bezoekt. Dit komt ook terug binnen het team. Je werkt samen met fijne collega’s in een klein team dat gebruik maakt van elkaars krachten en zo samen werkt aan kwaliteit en een goede binding met onze klanten.

Bij Iris Brillen verkopen ze niet zomaar brillen. Met hun rijke collectie aan zeer bijzondere monturen en zonnebrillen, direct ingekocht op de beurzen in Milaan en Parijs, kenmerkt zich door design én kwaliteit. Naast prachtige collectie brillen en zonnebrillen heeft Iris optiek ook een contactlenzenpraktijk. Met hun hoge service en advies op maat maakt dit team het onderscheid binnen de optiek in de regio van Baarn.

Wie ben jij?

Een gediplomeerd  Opticien. Je wil graag allround werken. Je bent een teamspeler die bereid is samen te werken en collega’s te helpen om samen als team te groeien. Je bent representatief en hebt gevoel voor mode die deze kan vertalen naar de behoefte van de klant. Verder ben je een fijne collega, flexibel en tussen de 24 en 40 uur per week beschikbaar. Dagen zijn bespreekbaar, en natuurlijk werk je ook op zaterdag! Voldoe jij hier aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een high end winkel. Je krijgt fijne collega’s en je gaat werken met de mooiste merken en de beste apparatuur. Je krijgt alle ruimte om te groeien op gebied van kennis en kwaliteit. Een arbeidsvoorwaardenpakket dat meer dan marktconform is. En een leidinggevende die motiveert, verstand heeft van het vak en met je samenwerkt in de winkel

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie