Opticien Breukelen

Wij zijn op zoek naar een leuke collega Opticien voor een zelfstandige winkel in Breukelen.

Kok optiek is een echte dorpswinkel en bestaat al meer dan 75 jaar. De huidige eigenaar Pieter Gerrit is de 3e generatie! In deze mooie winkel verkopen ze brillen uit het hoge segment, hebben ze een grote contactlenspraktijk en streven ze naar de hoogst haalbare kwaliteit met een gezellig en hecht team.

Wat belangrijk is, is dat je binnen dit leuke team past, passie hebt voor brillen en ook de beste service wilt geven aan de klant. Je komt te werken in een fijn team, waar ze tussen de middag gezamenlijk lunchen, hoe leuk is dat? Ook de zaterdagen werk je om en om, ook weer een fijn voordeel! Het aantal uren is in overleg.

Wie ben jij?

Jij hebt passie voor het vak, bent een fijne collega, en gediplomeerd Opticien. Je vindt het leuk om samen met de klant te kijken naar de beste kijkoplossing, en hebt interesse voor de ontwikkelingen in de markt, en denkt graag mee met de ontwikkelingen van de winkel.

Wat krijg je terug?

Je komt te werken in een fijn en klein team, je krijgt een goed salaris en om de zaterdag vrij! En vergeet niet dat je lunch ook nog wordt verzorgd! Dit is dus een super leuke werkgever!

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie