Opticien/cl specialist Bergschenhoek

Voor een luxe optiekzaak in Bergschenhoek zijn wij op zoek naar een Opticien/ Contactlensspecialist

De winkel:

Daan’s optiek is een begrip in Bergschenhoek en omgeving. Hier werkt een klein team van specialisten, en verkopen ze de allernieuwste brillen en zonnebrillen. Bij Daan vind je o.a. merken als Dita, Tom Ford en Etnia Barcelona. Daarnaast hebben ze ook een grote collectie kinderbrillen. Ook voor alle type contactlenzen kan je hier terecht. Met hun uitstekende service en advies op maat maakt dit team het onderscheid binnen de optiek! Kortom een prachtige winkel met een leuk en gezellig team.

Wie ben jij?

Een gediplomeerd  Opticien/Contactlensspecialist. Omdat je in een klein team werkt doe je hier alles. Je bruist van de energie, en verkopen zit in je bloed. Je bent representatief en hebt gevoel voor mode. Het liefst ben je minimaal 3-4 dagen per week beschikbaar, hoe meer hoe beter!

Voldoe jij hier aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een zelfstandige, drukke winkel. Je krijgt fijne collega’s en je gaat werken met de beste apparatuur en de mooiste merken. Hier past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie