Opticien/Cl specialist Den Bosch

Voor van luxe optiekzaak in Den Bosch zijn wij op zoek naar een Opticien/ Contactlensspecialist.

De winkel:

In het centrum van deze gezellige stad is deze luxe winkel gevestigd. Met een leuk team van 6 collega’s maken zij het verschil binnen de optiek in Den Bosch. Je merkt gelijk de echte Brabantse gezelligheid!. Dit komt ook terug binnen het team. Warm, gezellig, professioneel en passie voel je terug als je deze winkel bezoekt Hier verkopen ze prachtige merken, hebben ze een oogzorg afdeling en een contactlenzenpraktijk. Kortom een fijne winkel en gezellig team om bij te werken.

Wie ben jij?

Een gediplomeerd  Opticien en of (leerling) Contactlensspecialist. Je bent representatief en hebt gevoel voor mode. Verder ben je een fijne collega,(en gezellig) flexibel en tussen de 24 en 40 uur per week beschikbaar. Dagen zijn bespreekbaar, en natuurlijk werk je ook op zaterdag! Voldoe jij hier aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een high end winkel. Je krijgt fijne collega’s en je gaat werken met de mooiste merken. Hier past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie

Chat openen