Opticien/ Cl Specialist Enschede

Voor een zelfstandige optiekzaak in Enschede zijn wij op zoek naar een Opticien/Cl Specialist

De winkel:

Op de oude markt in Enschede is Eyecare Brilservice gevestigd, in een prachtig en statig pand vlakbij de gezellige terrassen van Enschede. De sfeer alleen al! Hier werken dagelijks een leuk team van professionals en hebben ze liefde voor het vak! Merken die hier verkocht worden zijn o.a Tom Ford, Dita en Lindberg. Naast deze prachtige brillen hebben ze ook een optometrie en contactlenzen praktijk.

Wie ben jij?

Een gediplomeerd opticien en het liefst ook CL specialist. Maar ben je een representatieve optiekadviseur dan ben je ook welkom om te solliciteren. Je hebt gevoel voor mode, bent flexibel en een fijne collega. Het aantal uren is in overleg.

Voldoe jij hier aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een prachtige winkel, waar je de tijd krijgt voor je klanten en je gaat werken met de mooiste merken en met de beste apparatuur.(OCT) Hier past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie

Chat openen