Opticien/ Cl Specialist Middelharnis

Voor een zelfstandige optiekzaak in Middelharnis zijn wij op zoek naar een Opticien/ CL specialist.

De winkel:

Saers Optiek in Middelharnis is op zoek naar jou! Kom werken met een prachtige collectie brillen, geef klanten het beste advies en lever hiermee service op niveau. Klanten worden bij Saers optiek met de grootste zorg geholpen zodat iedere oogklacht zo efficiënt mogelijk wordt opgelost. Ze zijn op zoek naar versterking en daarom staat de vacature van opticien / contactlensspecialist bij ons open. Ben jij degene die we zoeken?

Wat ga je doen?

Saers optiek is op zoek naar een opticien / contactlensspecialist met liefde voor het vak. Als opticien zet jij alles op alles om iedere oogklacht te verhelpen en adviseer jij klanten volgens de laatste brillentrends. Als contactlensspecialist gebruik jij je brede kennis over contactlenzen om klanten het juiste paar contactlenzen te adviseren.

Wie ben jij?

  • Je bent klantgericht en doet er alles aan om uitstekende service te leveren
  • Je hebt een commerciële instelling
  • Je bent een echte teamspeler
  • Je bent in het bezit van een MBO diploma opticien / contactlensspecialist of je bent nog bezig met je opleiding

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een prachtige winkel, waar je de tijd krijgt voor je klanten en je gaat werken met de mooiste merken en met de beste apparatuur. Hier past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie

Chat openen