Opticien/CL Specialist Utrecht

Voor een luxe optiekzaak in Utrecht zijn wij op zoek naar een Opticien/ CL specialist

De winkel:

Brillenliefde! Zo heet de winkel van Jan en Iris, en deze winkel straalt één en al liefde voor brillen uit! De winkel is gevestigd in het hartje centrum van Utrecht. Deze winkel bestaat nu 2 jaar en gaat nu al verder uitbreiden naar een prachtig pand met uitzicht op de Utrechtse gracht! Als je echt passie hebt voor brillen dan wil je eigenlijk alleen nog maar hier werken!

Brillenliefde staat voor volledige transparantie, oogzorg voor iedereen. De diversiteit van de collecties zorgt ervoor dat iedereen naar buiten gaat met een uniek montuur, ongeacht het budget. 

Jan en Iris verkopen exclusieve brillenmerken, maar hebben ook geïnvesteerd in de nieuwste apparatuur en Iris is zelf Optometrist, kortom een geweldige winkel met veel kennis en heel veel liefde voor Brillen!

Daarnaast heeft Brillenliefde ook nog een contactlenzen praktijk en zijn ze partner van Lens online.

Wie ben jij?

Naast dat je gediplomeerd opticien/ CL specialist bent heb je vooral ook passie voor Brillen! Je bent representatief en hebt gevoel voor mode. Je werkt allround! Verder ben je een fijne collega, flexibel en minimaal 24 uur per week beschikbaar. De dagen die jij gaat werken zijn in overleg. Wel werk je op zaterdag, dit is tenslotte een gezellige en drukke dag! Voldoe jij hier aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een mooie winkel, Je krijgt 4 gepassioneerde collega’s en je gaat werken met de mooiste merken. Je krijgt alle ruimte om ook de lenzen praktijk uit te breiden en natuurlijk ga je regelmatig mee op inkoop. Hier past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie