Opticien/Contactlensspecialist Den Haag

Wij zijn op zoek naar een Allround Opticien / Contactlensspecialist voor een zeer luxe winkel in Den Haag.

De winkel:

Hofstede Optiek is gevestigd op één van de mooiste plekken van Den Haag, vlak bij het Binnenhof. Gastvrijheid, Service en Kwaliteit staan hier met hoofdletters geschreven. Hier hebben de collega’s respect voor de klant en werken ze met de mooiste merken zoals bijvoorbeeld Chanel, Tom Ford, Lindberg, Cartier en Dita. Het team bestaat puur uit professionals met passie voor hun vak. Hofstede Optiek is daarnaast Hofleverancier, wat een geweldige eer is!

Wie ben jij?

Jij bent een (gediplomeerd) Opticien of Contactlensspecialist die echt passie heeft voor het vak! Je wil niet alleen meten maar vindt het ook geweldig om brillen te adviseren. Ben je Contactlensspecialist dan zal je ook in de lenzenpraktijk te vinden zijn. Je werkt hier uiteraard met de allernieuwste apparatuur. Daarnaast geef jij het beste advies aan de klant. Je bent representatief, kan goed zelfstandig functioneren en wil graag in een high end winkel werken. Je kan op diverse niveaus communiceren, bent enthousiast en zeer service gericht. Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar en uiteraard werk je op zaterdag!

Voldoe jij hier aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een zeer luxe winkel, op een top locatie. Je krijgt fijne collega’s en je gaat werken met de mooiste merken. Je komt te werken in een echte zelfstandige winkel waar de lijntjes kort zijn. Hierbij past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie