Opticien/Contactlensspecialist Doorn

Voor Hooijkaas  zijn wij op zoek naar een Opticien of Contactlensspecialist.

De winkel:

Deze luxe winkel is gelegen in het centrum van het prachtige dorp Doorn. In dit kleine team is er ruimte gekomen voor een gediplomeerde Opticien of Contactlensspecialist. Wil jij in een top winkel werken? Dan is dit je kans. Hier verkopen ze exclusieve brillen, zonnebrillen en hebben ze een contactlenzen praktijk. Met hun hoge service en advies op maat maakt dit team het onderscheid binnen de optiek.

Wie ben jij?

Een gediplomeerd Opticien of wellicht ook al Contactlensspecialist. Ben je net afgestudeerd en wil je leren? dan ben je zeker ook welkom. Je bent een allrounder en vind het leuk om in een gezellig klein team te werken.

Je bent representatief en hebt gevoel voor mode. Verder ben je een fijne collega, flexibel en rond de 3 dagen per week beschikbaar. Dagen zijn bespreekbaar. Voldoe jij hier aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een high end winkel. Je krijgt fijne collega’s en je gaat werken met de mooiste apparatuur waaronder ook een OCT scan.. Hier past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie