Opticien/Contactlensspecialist Groningen

Wij zijn op zoek naar een Opticien/contactlensspecialist Groningen

De winkel:

Woldringh Optiek is een familiebedrijf met drie vestigingen in het Noorden. Zij werken met een mooie brillen collecties zoals Dita, Tom Ford, Lindberg, Andy Wolf. Woldringh heeft een uitgebreide contactlenspraktijk en er werken diverse Optometristen. Met hun hoge service en advies op maat maakt dit team het onderscheid binnen de optiek in de regio van Groningen.

Wat ga je doen?

Voor de drie winkels zijn wij op zoek naar een Contactlensspecialist die ervaring heeft met nachtlenzen en Myopie management. Je hebt het liefst al enige ervaring als Contactlensspecialist maar mocht je nog in de opleiding zitten ben je ook van harte uitgenodigd om te solliciteren. Naast je taken als contactlensspecialist ben je ook bereid om als Opticien te werken.

Het liefst werk je minimaal 35 uur per week. Dagen in overleg maar de zaterdag werk je uiteraard ook, dit is de gezelligste dag! 

Naast het controleren en aanpassen van lenzen, blijf je door scholing en trainingen op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. 

De winkels beschikken over een OCT die de as-lengte meet voor onze myopie management praktijk. Natuurlijk doe je bij ons ook oogmetingen. Hierbij maken wij gebruik van de Essilor AVA refractie apparatuur (op 0,01 dpt nauwkeurig). 

Zit je nog in je opleiding tot contactlensspecialist? Dan vergoeden wij jouw studiekosten. 

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie

Chat openen