Opticien / Contactlensspecialist Hengelo

Opticien / Contactlensspecialist Hengelo

Wij zijn op zoek voor een zelfstandige optiekzaak in Hengelo naar een Opticien / Contactlensspecialist.

De winkel:

Ophof is een optiekzaak die zijn diensten in de loop der jaren heeft uitgebreid naar oplossingen voor zien en horen. Hier volgen ze elke dag de technische ontwikkelingen op de voet en hebben ze altijd de nieuwste producten in het assortiment. Ze werken hier met een leuk en fijn team en beschikken over de allernieuwste meetapparatuur, de mooiste merken en de meest innovatieve glasproducten.

Wie ben jij?

Wij zijn op zoek naar een zelfstandig opticien/contactlensspecialist voor 24-40 uur per week, verdeeld over 3-5 dagen. Ben jij proactief, zelfstandig, commercieel en representatief en zoek je een leuke afwisselende baan in de betekenisvolle optiek? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou.

Als zelfstandig opticien/contactlensspecialist verwachten wij van jou de volgende eigenschappen:

Gedreven om met behulp van een efficiënt klantproces resultaatgericht te werken

Je hebt gevoel voor mode en bent op de hoogte van de laatste trends in Eyewear

Een commerciële en mensgerichte drive

In staat om samen met de klant tot de beste oplossing te komen

De bereidheid om jezelf te blijven ontwikkelen

Wat krijg je er voor terug?

Wij bieden een uitdagende functie met veel zelfstandigheid binnen een vriendelijk, vertrouwde en toonaangevende organisatie. In ons kleine en efficiënte team is een informele werksfeer belangrijk. Uiteraard bieden wij je een passende beloning en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie