Opticien/ Contactlensspecialist Maastricht

De winkel:

Schmidt optiek staat bekend om de prachtige winkels in het luxe segment en heeft o.a 1 van de mooiste optiekzaken in Amsterdam, Leidsche rijn, Leidschendam en binnenkort ook in het prachtige Maastricht. De oorsprong ligt al in 1866 en heeft een zeer goede reputatie. Vooral liefhebbers van Cartier kunnen hun hart ophalen en een Cartier bril op maat laten maken. Hier hebben de collega’s respect voor de klant, werken ze met de mooiste merken zoals Cartier, Lindberg, Jacques Marie Mage en Chrome Hearts. Het team bestaat puur uit professionals met passie voor hun vak. Hier krijgt de klant een echte beleving! Daarnaast is het ook leuk dat je van het begin van de start van deze winkel deel mag uitmaken van een prachtig team!

Wie ben jij?

Jij bent een (gediplomeerd) opticien en of Contactlensspecialist die ook passie heeft voor het vak! Niet alleen wil meten maar het ook geweldig vind om te adviseren en te verkopen. Bij Schmidt verkopen ze exclusieve merken, dus jij hebt geen probleem om deze merken te verkopen. Daarnaast geef jij het beste advies aan de klant. Je bent representatief, wil graag in high end winkels werken, met luxe merken en bent daarnaast ook een fijne collega. Je kan op diverse niveaus communiceren, bent enthousiast en zeer service gericht. Je bent bij voorkeur 4-5 dagen per week beschikbaar.

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een zeer luxe winkel, op een top locatie. Je krijgt fijne collega’s en je gaat werken met de mooiste merken. Hierbij past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie