Opticien/Contactlensspecialist Oldenzaal

Voor Moekotte Eyecare in Oldenzaal zijn wij op zoek naar een Opticien / Contactlensspecialist.

De winkel:

Deze luxe winkel is een echt familie bedrijf en is gevestigd in het historische stadscentrum van Oldenzaal. Hier werkt een klein en gezellig team. Met prachtige merken als J.F. Rey, Woow, Modo, Orgreen, Mykita en Silhouette en hun hoge service en advies op maat maakt dit team het onderscheid binnen de optiek in de regio van Oldenzaal. Naast brillen en zonnebrillen heeft Moekotte ook een grote contactlenzenpraktijk .Hier kan je terecht voor alle soorten lenzen. Kortom een fijne winkel en gezellig team om bij te werken.

Wie ben jij?

Een gediplomeerd  Opticien en of  Contactlensspecialist. Je bent representatief en hebt gevoel voor mode. Verder ben je een fijne collega, flexibel en tussen de 24 en 40 uur per week beschikbaar. Dagen zijn bespreekbaar, en natuurlijk werk je ook op zaterdag! Voldoe jij hier aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een high end winkel. Je krijgt fijne collega’s en je gaat werken met de mooiste merken. Hier past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie