Opticien/cl specialist Regio Leiden

Voor een luxe winkel in de regio van Leiden (Leiderdorp en Wassenaar) zijn wij op zoek naar een Opticien/Contactlensspecialist.

De winkel:
Saton bestaat al meer dan 50 jaar en is een echt familiebedrijf en is tegenwoordig een onderdeel van de Eyecare groep. Saton heeft in de regio van Leiden 6 vestigingen. Je komt te werken in een team van meer dan 10 vakmensen. Recent nog uitgeroepen als ‘Leerbedrijf-van-het-jaar’. Hier werkt een deskundig team dagelijks aan de beste oplossing voor de klant. Ze verkopen modieuze en luxe merkbrillen, zonnebrillen en hebben een uitgebreide contactlenzenpraktijk. Daarnaast voeren ze ook uitgebreide oogonderzoeken uit door gespecialiseerde Optometristen. Met hun uitstekende service en advies op maat maakt dit team het onderscheid binnen de optiek. Kortom een fantastische organisatie om te komen werken!

Wie ben jij?
Een gediplomeerd Opticien/contactlensspecialist. Representatief, zelfstandig en commercieel ingesteld. Bij Saton zoeken we kandidaten die echt net iets verder willen binnen de optiek en ambities hebben om mee te groeien. Hier krijg je alle kansen om de beste te worden in je vak! Verder ben je een fijne collega, klantvriendelijk en vind je het geen probleem om op zaterdag te werken. Voldoe jij hier aan? Ben jij net zo passievol als het team wat er nu staat? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?
Je komt te werken in een moderne en luxe winkel, in een groot en hecht team. Je gaat werken met de mooiste producten en de beste apparatuur.  Hierbij past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie