Opticien/contactlensspecialist Wezep

Voor Berghorst optiek in Wezep zijn wij op zoek naar een Opticien / Contactlensspecialist.

De winkel:

Deze luxe winkel is een echt familie bedrijf en is gevestigd in het prachtige dorp Wezep vlakbij Zwolle. In deze prachtige moderne winkel werkt een klein team van specialisten zoals 2 Optometristen een Contactlensspecialist en een Opticien. Er is ruimte gekomen voor een nieuwe collega. Met prachtige merken als J.F. Rey, Dutz, Lindberg en Silhouette en hun hoge service en advies op maat maakt dit team het onderscheid binnen de optiek in de regio van Wezep. Naast brillen en zonnebrillen heeft Berghorst optiek ook een grote contactlenzenpraktijk. Hier kan je terecht voor alle soorten lenzen. Kortom een fijne winkel en gezellig team om bij te werken.

Wie ben jij?

Een gediplomeerd Opticien en of Contactlensspecialist. Je bent representatief en hebt gevoel voor mode. Verder ben je een fijne collega, flexibel en tussen de 24 en 40 uur per week beschikbaar. Dagen zijn bespreekbaar. Voldoe jij hier aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een high end winkel. Je krijgt fijne collega’s en je gaat werken met de mooiste merken. Hier past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie