Opticien/ Contactlensspecialist Woerden

Ben jij opticien en woon jij in de regio Woerden Wij hebben een hele leuke vacature in Woerden!

Deze luxe optiekzaak is in april 1965 opgericht en sindsdien niet meer uit het straatbeeld van Woerden weg te denken. De verkoopspecialisten, opticiens, contactlensspecialisten én optometristen begeleiden klanten van a tot z en bieden diverse mogelijkheden voor een optimale gezichtsscherpte. Met ruim 50 jaar ervaring en vakmanschap kunnen zij met zekerheid zeggen dat de ogen van de klant hier in goede handen zijn. De dienstverlening is voor een breed publiek toegankelijk, iedereen is van harte welkom in één van de twee winkels in Woerden.

Wie ben jij?
Een gediplomeerd opticien. Je bent een fijne collega en je bent tussen de 32 en 40 uur beschikbaar. De werkdagen zijn in overleg en je hoeft niet elke zaterdag te werken, mag natuurlijk wel! Je krijgt energie van brillen verkopen, oogmetingen verrichten en voor werken in de werkplaats draai jij je hand ook niet om. Voldoe jij hieraan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat krijg je ervoor terug?
Er staat een hecht team klaar om jou met open armen te ontvangen. Je komt te werken in een prachtige winkel waar gewerkt wordt met de mooiste merken. Zij bieden een uitdagende werkomgeving waar zeker mogelijkheden zijn voor zowel persoonlijke als professionele ontwikkeling. Hier staan goede arbeidsvoorwaarden met een passend salaris tegenover.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie