Opticien/ Contactlensspecialist Zierikzee

Wij zijn op zoek naar een Opticien/Contactlensspecialist in Zierikzee

De winkel:

Coen Honig Optiek is ruim 43 jaar een begrip in Zeeland.

Een echt familiebedrijf en ruim 43 jaar gevestigd in Zierikzee.

Niet alleen op het gebied van de beste oogzorg maar ook voor de collecties volgens de laatste trends moet de klant beslist bij Coen Honig Optiek zijn.

Als zelfstandige opticien in het mooie Zierikzee streven wij naar 100% klanttevredenheid en perfectie. Dit is ook terug te zien in de onlangs modern verbouwde en uitgebreide winkel.  Met ruim 200 m2 aan brillen, 3 oogmeetkamers met de laatste nieuwe apparatuur is de winkel een echte beleving zowel voor de klant als het team.

Wat ga je doen?

Als opticien voer je uitgebreide oogmetingen uit en help en adviseer je de klanten op een vriendelijke en geduldige manier. Je bent behulpzaam en zeer klant en servicegericht zodat klanten graag terugkomen.

Als Contactlensspecialist voer je contactlenscontroles en -aanpassingen uit en lever je maatwerk. Daarnaast ben je ook inzetbaar voor een goed persoonlijk montuur en glasadvies. Je adviseert de klant bij het maken van hun keuze.

Wie ben jij?

Jij bent gediplomeerd Opticien/ Contactlensspecialist of studerende hiervoor. Je hebt enige ervaring, bent flexibel en bent een echte aanpakker. Je hebt gevoel voor mode en hebt uiteraard passie voor mooie brillen. Aantal uren is in overleg.

Wat krijg je ervoor terug?

De meeste zonuren van Nederland 😉

Een prachtige werkomgeving

Werken met de laatste nieuw apparatuur

Contactlens- en optometrie praktijk

Goed salaris

Nette secundaire arbeidsvoorwaarden

Woonruimte in overleg mogelijk?

Een gezellig en gedreven team

gezellige en trouwe klanten

doorgroeimogelijkheden

Opleiding- en trainingsmogelijkheden

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie