Opticien De Bilt

Wij zijn op zoek naar een Opticien / CL specialist voor een zelfstandige optiekzaak in de Bilt en Bunnik.

De winkel:

Van Eijken Optiek is een echt familiebedrijf met 2 vestigingen in De Bilt en in Bunnik. Met hun hoge service en advies op maat maakt dit team het onderscheid binnen de optiek. In deze luxe zelfstandige winkel verkopen ze mooie merken. Daarnaast hebben ze ook een contactlenspraktijk en kan je ook voor Optometrie bij van Eijken Optiek terecht. Kortom: een fantastische winkel en gezellig team om in te werken!

Wie ben jij?

Een gediplomeerd opticien of contactlensspecialist met ervaring binnen de optiek. Je bent representatief en hebt gevoel voor mode. Je gaat allround aan het werk, in deze winkel doe je alles van A tot Z.  Verder ben je een fijne collega, flexibel en wil je graag meehelpen deze winkel tot de top laten behoren! Deze functie is voor minimaal 3 dagen per week. Voldoe jij hier aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een luxe winkel met een fijn en gezellig team. Hierbij past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie

Chat openen