Opticien / Contactlensspecialist De Meern parttime

Voor een luxe optiekzaak in De Meern zijn wij op zoek naar een Opticien parttime

De winkel:

Annita Lafeber in De Meern is een prachtige winkel! De eigenaresse Annita komt uit een echte optiek familie en al meer dan 20 jaar is ze dan ook het gezicht van deze winkel. Samen met Ellen en Nathalie zorgen ze er elke dag voor dat hun klanten de beste oogoplossing krijgen.

Of je nu voor een mooie bril komt, een optometrisch-onderzoek of nieuwe contactlenzen nodig hebt, dit gezellige team staat altijd voor je klaar. Door drukte in de winkel is er daarom ook ruimte gekomen voor een nieuwe collega! Deze dames zoeken een leuke, spontane collega die net als zijzelf passie hebben voor het vak. Je komt hier dan ook echt in een warm bad.

Wie ben jij?

Naast dat je gediplomeerd opticien of Contactlensspecialist bent heb je vooral ook passie voor Brillen! Je bent representatief en hebt gevoel voor mode. Verder ben je een fijne collega, flexibel en minimaal 2 of 3 dagen in de week beschikbaar. De dagen die jij gaat werken zijn in overleg. Wel werk je op zaterdag, dit is tenslotte een gezellige en drukke dag! Voldoe jij hier aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een mooie winkel, Je krijgt 3 gepassioneerde collega’s en je gaat werken met de mooiste merken. Je krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen. Hier past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie