Opticien Delft

Voor een zelfstandige optiekzaak in Delft zijn wij op zoek naar een Opticien.

De winkel:

Deze winkel is gevestigd in Delft en zit op 1 van de mooiste plekken van deze gezellige stad.  Hier verkopen ze de mooiste merken brillen zoals Tom Ford, Cartier en Lindberg. Er wordt veel van je verwacht qua niveau en inzet maar ze bieden je ook een uitdagende omgeving waar professionaliteit en ontwikkeling hoog in het vaandel staat. Verder hebben ze een grote contactlenzen en Optometrie praktijk en werken ze met de meest nieuwe apparatuur. Met hun hoge service en advies op maat maakt dit grote team het onderscheid binnen de optiek.

Wie ben jij?

Je bent afgestudeerd Opticien. Je hebt al een paar jaar ervaring en kan een goede oogmeting verrichten. Je bent zeer representatief, hebt gevoel voor mode en liefde voor mooie brillen. Verder ben je een fijne collega, flexibel en vind je het leuk om in een bruisende stad te werken! Voldoe jij hier aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een zelfstandig luxe winkel met een groot team. Je krijgt hier de tijd voor je klanten en je gaat werken met de mooiste apparatuur en met de beste merken. Hier past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij. Ook een parkeervergunning krijg je wanneer je met de auto komt!

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie