Opticien Emmen

Voor een luxe winkel in Emmen zijn wij op zoek naar een opticien!

De winkel:
Deze prachtige luxe winkel is gevestigd in Emmen en is een onderdeel van de Fielmann groep, welke vooral acteert in Duitsland. De Fielmann vestiging in Emmen heeft meer dan 2000 moderne brillen, grote merken en internationale designers. Hier zijn de collega’s elke dag vol passie aan het werk. Deze zeer luxe winkel heeft een geweldige uitstraling, ze bieden prachtige merken en beschikken over een brede collectie.

Wie ben jij?
Je bent een gediplomeerd opticien. Daarnaast ben je een vlotte en modieuze dame of heer. Je bent professioneel, modebewust, een fijne collega en je hebt ambitie om deze winkel tot de top te laten behoren! Je bent voor ongeveer 32 uur per week beschikbaar, natuurlijk werk je ook op zaterdag. Voldoe jij hieraan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?
Je komt te werken in een prachtige winkel, je krijgt fijne collega’s en je gaat werken met de mooiste merken! Hier past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij. Wij zoeken iemand voor ongeveer 32 uur per week.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’

Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie

Chat openen