Opticien Gezocht

Ben jij een opticien die niet kan stilzitten en graag targets haalt. Dan zijn wij op zoek naar jou!

De winkel:

Deze keten is opzoek naar gediplomeerde opticiens met ambitie. Ze zijn gekend doorheen heel het land en worden druk bezocht. Hier zit je nooit stil. Verspreid over heel België maken ze brillen aan een scherpe prijs met de beste zorgen.

Wie ben jij?

Een flexibele opticien met goede sales-skills. Jij kan met de nodige ambitie om targets te halen en de beste klantgerichtheid voor elke klant de juiste oplossing aanbieden. Verder ben je zeer representatief en ben je 40 uren per week beschikbaar als jouw vrije dag.  Voldoe jij hier aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een leuke winkel(s), waar je je in kan zetten tot een allround opticien. Je gaat werken met verschillende merken en je mag alle aspecten van de optiek uitvoeren. Hier past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie

Chat openen