Opticien Gieten

Voor een zelfstandige optiekzaak in Gieten zijn wij op zoek naar een Opticien

De winkel:

Optiek visie is al jaren een begrip in Gieten en omgeving. Ze bieden een brede collectie aan mooie brillen aan (waaronder Chopard, Porsche, Face a Face en Roberto Cavalli) en daarnaast hebben ze ook een grote lenzenpraktijk. Ook voor een deskundig oogonderzoek kan je bij Optiek visie terecht.De eigenaar Marchel staat hier met een klein team elke dag met veel plezier in de winkel.  Een super leuke winkel om te werken aangezien je hier echt tijd krijgt voor de klanten, er niet gewerkt wordt met targets en je ook een stuk inkoop mag gaan doen.

Onlangs hebben ze ook van Ringh Optiek in Veendam overgenomen en staan de dochters van Marchel in deze winkel, het is dus een echt familiebedrijf!

Wie ben jij?

Naast dat je gediplomeerd opticien bent heb je vooral ook passie voor Brillen! Je bent representatief en hebt gevoel voor mode. Verder ben je een fijne collega, flexibel en minimaal  3 dagen in de week beschikbaar .Fulltime mag ook zeker!  De dagen die jij gaat werken zijn in overleg. Wel werk je ook regelmatig op zaterdag, dit is tenslotte een gezellige en drukke dag! Voldoe jij hier aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een zelfstandige winkel, Je krijgt leuke collega’s en je gaat werken met de mooiste merken. Je krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen. Hier past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie