Opticien Houten

Voor een zelfstandige winkel in Houten zijn wij op zoek naar een Opticien of Contactlensspecialist.

De winkel:
Deze mooie winkel in Houten is een begrip in deze regio, hier werkt dagelijks een vakkundige team en verkopen ze exclusieve brillen, zonnebrillen en hebben ze een contactlenzen praktijk. Met hun hoge service en advies op maat maakt dit team het onderscheid binnen de optiek.

Wie ben jij?
Een gediplomeerd opticien of contactlensspecialist. Representatief en gevoel voor mode. Verder ben je een fijne collega, flexibel en parttime of fulltime beschikbaar, minimaal 3 dagen. Uiteraard werk je ook op zaterdag. Voldoe jij hier aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?
Je komt te werken in een prachtige winkel, Je krijgt fijne collega’s en je gaat werken met de mooiste merken. Hierbij past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen! Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Solliciteer op deze functie