Opticien (leerling) IJsselstein

Wij zijn op zoek naar een Opticien (leerling) voor een zelfstandige optiekzaak in IJsselstein

De winkel:

In het centrum van het prachtige Utrechtse dorp IJsselstein ligt deze mooie luxe winkel. Met hun hoge service en advies op maat maakt dit team het onderscheid binnen de optiek. In deze luxe zelfstandige winkel verkopen ze mooie merken zoals: Chanel, Prada, Dita en Garret Leight. Daarnaast verkopen ze ook monturen van hout en buffelhoorn. Naast mooie brillen is er ook een contactlenspraktijk en kan je er ook voor Optometrie terecht. In dit team werken voornamelijk gediplomeerde optometristen en is er nu ruimte gekomen voor een commerciële kanjer! Kortom: een fantastische winkel en gezellig team om in te werken!

Wie ben jij?

Een gediplomeerd opticien of leerling met commerciële capaciteiten. Je bent representatief en hebt gevoel voor mode. Je gaat allround aan het werk.  Verder ben je een fijne collega, flexibel en wil je graag meehelpen deze winkel tot de top laten behouden! Deze functie is voor minimaal 3 dagen per week. Voldoe jij hier aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een luxe winkel met een fijn en gezellig team. Hierbij past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie