Opticien Kesteren

Voor Oogwereld  Damme optiek & optometrie in Kesteren zijn wij op zoek naar een een opticien.

De winkel

Deze luxe winkel is gevestigd in Kesteren. In deze winkel is het motto ‘Voor iedereen de beste kijkoplossing, dus ook voor u!’ Ook voor complexere oogproblemen kunnen klanten in Kesteren (en omgeving) bij Damme Optiek terecht. Zij hebben niet alleen een prachtige optiekzaak maar hebben daarnaast ook een eigen optometriepraktijk naast de winkel. Kwaliteit gaat hier voor alles en iedereen heeft recht op een goed advies en een goed onderzoek vinden zij. De kijkspecialisten volgen de laatste trends op het gebied van zien en al het andere dat daarmee te maken heeft op de voet. Milaan is voor Damme optiek & optometrie een tweede thuis! Dat zij zo up-to-date blijven, zien klanten ook terug in de winkel. Daar heeft de klant wat betreft de brillen keuze uit monturen van vernieuwende materialen en in designs volgens de laatste trends.

Wie ben jij?

Een gediplomeerd opticien met ervaring en passie voor het vak. Je bent een fijne collega, flexibel en minimaal 30 uur per week beschikbaar. Je hebt passie voor optometrie en draagt daarom graag je steentje bij aan de deze prachtige winkel!

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een luxe winkel, je krijgt fijne collega’s en je gaat werken met de nieuwste én meest geavanceerde apparatuur. Door de gekwalificeerde medewerkers kan jij heel veel leren, daar staat Damme optiek ook om bekend.  Hier past zeker een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie