Opticien/ (leerling) Contactlensspecialist Tilburg

Voor van Gijzen optiek in Tilburg zijn wij op zoek naar een Opticien/ (leerling) Contactlensspecialist.

De winkel:

Deze luxe winkel is een echt familie bedrijf en bestaat al meer dan 100 jaar. Dit komt ook terug binnen het team. Warm, gezellig, professioneel en passie voel je terug als je deze winkel bezoekt .Met prachtige merken als Cazal, Moscot, JF Rey en Serengetie en hun hoge service en advies op maat maakt dit team het onderscheid binnen de optiek in de regio van Tilburg. Naast brillen en zonnebrillen heeft van Gijzen ook een grote contactlenzenpraktijk en maken ze in hun grote werkplaats ook 3D brillen! Kortom een fijne winkel en gezellig team om bij te werken.

Wie ben jij?

Een gediplomeerd  Opticien en of (leerling) Contactlensspecialist. Je bent representatief en hebt gevoel voor mode. Je werkt graag allround, ook de werkplaats hoort hier bij! Bij Gijzen worden namelijk ook 3d brillen gemaakt. Verder ben je een fijne collega, flexibel en tussen de 24 en 40 uur per week beschikbaar. Dagen zijn bespreekbaar. Voldoe jij hier aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een high end winkel. Je krijgt fijne collega’s en je gaat werken met de mooiste merken. Hier past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie