Opticien Leeuwarden

Voor Miedema Brilmode in Leeuwarden zijn wij op zoek naar een Opticien

De winkel:

Deze luxe zelfstandige winkel is een echt familie bedrijf en is gevestigd in 1 van de gezelligste winkelstraten van Leeuwarden. In deze prachtige moderne winkel werkt een team van 6 specialisten zoals 2 Optometristen en 4 Opticiens en lensspecialisten. Omdat 1 collega minder gaat werken en op termijn met pensioen gaat is er ruimte gekomen voor een nieuwe collega. Met prachtige merken als Cazal, Rodenstock, Dutz en ProDesign en hun hoge service en advies op maat maakt dit team het onderscheid binnen de optiek in de regio van Leeuwarden. Naast brillen en zonnebrillen heeft Miedema Brilmode ook een grote contactlenzenpraktijk .Hier kan je terecht voor alle soorten lenzen. Kortom een fijne winkel en gezellig team om bij te werken.

Wie ben jij?

Een gediplomeerd Opticien en of Contactlensspecialist. Je bent representatief en hebt gevoel voor mode. We verwachten geen jasje dasje maar een mooie polo is ook prima! Je hebt gezonde ambitie en bent het liefst een kar trekker die graag de zaken wil regelen, je krijgt hier dan ook alle ruimte voor! Verder ben je flexibel en tussen de 32 en 40 uur per week beschikbaar. Voldoe jij hier aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een super fijn team met veel gezelligheid, menselijkheid en professionaliteit,  je gaat werken met de mooiste merken en de beste apparatuur. Hier past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie