Opticien Maastricht

Voor Mestrini in Maastricht zijn wij op zoek naar een Opticien

De winkel:

Deze luxe winkel in het hoge segment is een echt familie bedrijf en bestaat al meer dan 3 generaties. Dit komt ook terug binnen het team. Warm, gezellig, professioneel en passie voel je terug als je deze winkel bezoekt. Je werkt samen met fijne collega’s in een team dat gebruik maakt van elkaars krachten en zo samen werkt aan kwaliteit en een goede binding met onze klanten.

Bij Mestrini Optiek verkopen ze niet zomaar brillen. Met hun rijke collectie van meer dan tweeduizend monturen en zonnebrillen, direct ingekocht op de beurzen in Milaan en Parijs, kenmerkt zich door design én kwaliteit. Daarnaast adviseren/verkopen ze al jaren het glas van Carl Zeiss. Naast brillen en zonnebrillen heeft Mestrini ook een grote contactlenzenpraktijk.  Met en hun hoge service en advies op maat maakt dit team het onderscheid binnen de optiek in de regio van Maastricht.

Wie ben jij?

Een gediplomeerd  Opticien. Je wil graag allround werken. Je bent een teamspeler die bereid is samen te werken en collega’s te helpen om samen als team te groeien. Je bent representatief en hebt gevoel voor mode die deze kan vertalen naar de behoefte van de klant. Verder ben je een fijne collega, flexibel en tussen de 24 en 40 uur per week beschikbaar. Dagen zijn bespreekbaar, en natuurlijk werk je ook op zaterdag! Voldoe jij hier aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een high end winkel. Je krijgt fijne collega’s en je gaat werken met de mooiste merken en de beste apparatuur. Je krijgt alle ruimte om te groeien op gebied van kennis en kwaliteit, mogelijkheden om door te groeien naar Bedrijfsleider. Een arbeidsvoorwaardenpakket dat meer dan marktconform is. En een leidinggevende die motiveert, verstand heeft van het vak en met je samenwerkt in de winkel

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie