Opticien Musselkanaal

Voor een luxe winkel in Musselkanaal zijn wij op zoek naar een Opticien

De winkel:

Raimond Luitjens van Luitjens Juwelier & Opticien is al de 4e generatie Luitjens die aan het roer staat van deze prachtige winkel! Hier verkopen ze exclusieve brillen, zonnebrillen en hebben ze een contactlenzen praktijk. Daarnaast hebben ze een met zorg samengestelde collectie van sieraden en horloges.  Met hun hoge service en advies op maat maakt dit grote team het onderscheid binnen de optiek en juwelier.

Wie ben jij?

Een gediplomeerd opticien met passie voor het vak. Je bent representatief en hebt gevoel voor mode. Verder ben je een fijne collega, flexibel en allround! De winkel is open van dinsdag t/m zaterdag, jij bent bij voorkeur 3 of 4 dagen beschikbaar. En je hoeft niet elke zaterdag te werken, mag natuurlijk wel, dit is tenslotte een gezellige en drukke dag! Voldoe jij hier aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een luxe, grote winkel, maar vooral in een gezellig team! Je krijgt fijne collega’s en je gaat werken met de mooiste merken. Hier past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie