Opticien of CL specialist Gouda

Wij zijn op zoek naar een Opticien/contactlensspecialist in Gouda

De winkel:

Deze winkel is gevestigd in Gouda en is onlangs helemaal verbouwd. Hier werkt een middelgroot team van professionals, en met hun hoge service op maat maakt dit team onderscheid binnen de optiek. Naast een collectie van prachtige brillen geven de medewerkers hier de beste paramedische zorg. Daarnaast kunnen klanten hier terecht voor de laatste ontwikkelingen op gebied van oogzorg. Verder hebben ze een grote contactlenzen en Optometrie praktijk en werken ze met de meest nieuwe apparatuur.(fundus en OCT) . Kortom een prachtige winkel om in te werken!

Wie ben jij?

Je bent afgestudeerd Opticien of contactlensspecialist. Je hebt passie voor het vak en je bent representatief. Je werkt allround.  Aantal dagen is in overleg, je kan zowel fulltime als parttime aan de slag. Verder ben je een fijne collega, flexibel en vind je het leuk om in een middelgroot team te werken! Voldoe jij hier aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je ervoor terug:

Je komt te werken in een zelfstandig luxe winkel met een middelgroot team. Je krijgt hier de tijd voor je klanten en je gaat werken met de mooiste apparatuur en met de beste merken. Hier past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie