Opticien of Contactlensspecialist Tiel

Voor een  luxe winkel in Tiel zijn wij op zoek naar een Opticien

De winkel:

Deze luxe winkel is gevestigd in het centrum van Tiel is al jaren specialist op oogzorggebied, hier werkt dagelijks een vakkundige team en verkopen ze exclusieve brillen, zonnebrillen en hebben ze een contactlenzen praktijk. Met hun hoge service en advies op maat maakt dit team het onderscheid binnen de optiek.

Wie ben jij?

Een gediplomeerd opticien of CL specialist. Je bent zeer representatief en hebt gevoel voor mode. Verder ben je een fijne collega, flexibel en tussen de 24 en 32 uur per week beschikbaar, en natuurlijk werk je ook op zaterdag. Voldoe jij hier aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een luxe winkel, Je krijgt fijne collega’s en je gaat werken met de mooiste merken. Hier past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie