Opticien/Optometrist Asse

Voor een zelfstandige optiekzaak in de regio van Asse zijn wij op zoek naar een Opticien/ Optometrist.

De winkel:

Deze prachtige zelfstandige winkel is een Zeiss Vision Center in Asse, en is werkelijk een prachtige winkel, hier kijk je je ogen uit! Hier willen ze de visuele behoeften vervullen van hun klanten door innovatieve optische en optometrische oplossingen aan te bieden. Vakmanschap en kwaliteit staat hier boven alles. Daarnaast bieden ze prachtige monturen van o.a. de merken als Anne et Valentin, Cartier en Cloé.

Verder maken ze gebruik van de meest geavanceerde meetapparatuur! Met hun hoge service en advies op maat maakt dit fijne team het onderscheid binnen de optiek.

Wie bent u?

Een gediplomeerd opticien/optometrist. U werkt allround en zelfstandig en u hebt het liefst al enige ervaring .Maar wanneer je juist bent afgestudeerd ook zeker welkom! Je bent open en eerlijk en zeer representatief en gevoel voor mode. Verder bent u een fijne collega en flexibel. Deze job is voltijd of in overleg iets minder uren. Werken op zaterdag is een must, hier hebben ze geen koopavond.  Voldoet u hier aan? Dan zijn we op zoek naar u!

Wat krijgt u er voor terug?

U komt te werken in een luxe winkel. U krijgt fijne collega’s en u gaat werken met de mooiste merken en de meest geavanceerde meetapparatuur. Hier past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Bent u het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heeft u interesse en voldoet u aan het profiel van deze vacature? U kunt uw CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heeft u een vraag over de vacature of heeft u liever telefonisch contact? Dan kunt u ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen!

Solliciteer op deze functie

Chat openen