Opticien/Optometrist Brussel

Voor een zelfstandige optiekzaak in de regio van Brussel zijn wij op zoek naar een Opticien/ Optometrist.

De winkel:

Deze prachtige zelfstandige winkel, genaamd Optil heeft 3 winkels in de regio van Brussel. Heeft een moderne uitstraling en werken dagelijks een vakkundig team. In totaal werken er 10 collega’s over de 3 winkels. In deze winkels verkopen ze exclusieve brillen, zonnebrillen en hebben ze een contactlenzen praktijk. Daarnaast werken er ook nog Optometristen. Ze zijn specialist in progressieve glazen en gebruiken hiervoor de meest geavanceerde meetapparatuur. Met hun hoge service en advies op maat maakt dit team het onderscheid binnen de optiek.

Wie bent u?

Een gediplomeerd opticien/optometrist. U werkt allround en zelfstandig en u hebt het liefst al enige ervaring. U bent representatief en heeft gevoel voor mode. Verder bent u een fijne collega en flexibel. Deze job is voltijd of in overleg iets minder uren. Voldoet u hier aan? Dan zijn we op zoek naar u!

Wat krijgt u er voor terug?

U komt te werken in een luxe winkel. U krijgt fijne collega’s en u gaat werken met de mooiste merken. In eerste instantie gaat u werken in alle 3 de winkels, maar op termijn in 1 van de winkels. Hier past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Bent u het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heeft u interesse en voldoet u aan het profiel van deze vacature? U kunt uw CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heeft u een vraag over de vacature of heeft u liever telefonisch contact? Dan kunt u ook WhatsAppen met Sandra.

Vervolgens zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Solliciteer op deze functie

Chat openen