Opticien/Optometrist regio Kortrijk

Voor een zelfstandige optiekzaak in de regio van Kortrijk zijn wij op zoek naar een Opticien/ Optometrist.

De winkel:

Deze prachtige zelfstandige winkel in de regio van Kortrijk heeft een moderne uitstraling en werkt dagelijks een vakkundig team. In deze winkel verkopen ze exclusieve brillen, zonnebrillen en hebben ze een contactlenzen praktijk. Deze winkel is specialist in progressieve glazen en gebruiken hiervoor de meest geavanceerde meetapparatuur. Met hun hoge service en advies op maat maakt dit team het onderscheid binnen de optiek.

Wie bent u?

Een gediplomeerd opticien/optometrist. U werkt allround en zelfstandig en u hebt het liefst al enige ervaring. Zeer representatief en gevoel voor mode. Verder bent u een fijne collega en flexibel. Deze job is voltijd of in overleg iets minder uren. Voldoet u hier aan? Dan zijn we op zoek naar u!

Wat krijgt u er voor terug?

U komt te werken in een luxe winkel. U krijgt fijne collega’s en u gaat werken met de mooiste merken. Hier past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Bent u het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heeft u interesse en voldoet u aan het profiel van deze vacature? U kunt uw CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heeft u een vraag over de vacature of heeft u liever telefonisch contact? Dan kunt u ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen!

Solliciteer op deze functie

Chat openen