Opticien/Sales advisor Hoogeveen

Voor een prachtige optiekzaak in Hoogeveen zijn wij op zoek naar een opticien óf een Verkoopmedewerker met ervaring. Deze vacature is een unieke kans, dus lees snel verder!

Briluniek in Hoogeveen bestaat al meer dan 25 jaar en is een gevestigde naam in Hoogeveen en omstreken. Al deze jaren bedient Briluniek de kwaliteitsbewuste en moderne klant. Zij streven ernaar het optiek vak in al haar facetten optimaal uit te voeren, wat resulteert in kwalitatief hoogstaande producten. De winkel richt zich op de verkoop van brillen en lenzen in het hoge segment, maar daarnaast ook toegankelijk voor elke beurs. Het gezellige team bestaat uit 4 specialisten en zullen jou met open armen ontvangen!

Wie ben jij?
Je bent een gediplomeerd opticien óf een verkoopmedewerker met ervaring in de optiek Je krijgt energie van het werken in de optiek! Je hebt affiniteit met mooie merken en gevoel voor mode. Het aantal uur dat je gaat werken en de werkdagen zijn bespreekbaar.(tussen de 2 en 4 dagen per week) Wil je niet elke zaterdag werken? Geen probleem!

Wat krijg je ervoor terug?
Een stabiele en fijne werkgever, want Briluniek is écht een begrip in deze regio.

Je komt te werken in een klein en hecht team. Je krijgt fijne collega’s en je gaat werken met de mooiste merken. Hier past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie

Chat openen