Opticien/ Sales advisor Nijmegen

Voor een zelfstandige optiekzaak in Nijmegen zijn wij op zoek naar een Opticien of Sales advisor

De winkel:

Vlakbij het centrum van Nijmegen, kan je Maalsen optiek vinden.

Al bijna 25 jaar is Hans Maalsen hier de eigenaar en Optometrist. Met een leuk team van collega’s staan ze hier bekend om de service en hebben ze een grote lenzen praktijk.

Uiteraard verkopen ze hier ook mooie brillen met merken als Prodesign, Kinto en Bloomdale. Daarnaast bieden ze ook Optometrie en Myopie management.

Maar de klant is Koning! Daar staat het team om bekend. Omdat 1 van de collega’s met pensioen gaat zijn wij op zoek naar een commerciële Opticien of Sales advisor die het leuk zou vinden om de afdeling brillen naar een (nog) hoger niveau te brengen. Hier krijg je dan ook alle ruimte voor.                   

Wat ga je doen?

Ben je Opticien? Dan ga je naast oogmetingen ook bril en glas advies geven. Ben je een topper als Sales advisor? Dan ga jij samen met de klant een prachtige bril uitzoeken en zal je daarna uiteraard ook het glasadvies geven. In deze winkel ben jij de expert in sales en legt de klanten in de watten zodat ze natuurlijk weer bij jou terug komen!

Wie ben jij?

Je bent gediplomeerd Opticien of Sales advisor met ervaring. je mag ook net klaar zijn met je opleiding. Je bent representatief en volgt de mode van de brillen op de voet. Je bent vriendelijk, kan goed luisteren naar de klanten en natuurlijk ben je ook een fijne collega.

Het aantal uren is in overleg.

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een mooie winkel, Je krijgt gepassioneerde collega’s en je gaat werken met de mooiste apparatuur en de leukste brillenmerken,  in een fijne omgeving. Hier past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie