Opticien Sneek

Voor een zelfstandige optiekzaak in Sneek zijn wij op zoek naar een Opticien

De winkel:

Dikhoff & Schurer is één van de leukste en de grootste optiekzaak in Friesland. Deze winkel bestaat voortaan uit twee gedeeltes, één voor de (jong) volwassenen en één speciaal voor de kinderen. Het gezellige centrum van Sneek ligt om de hoek en we zijn op zoek naar jou!

Hier werkt een fijn team van 15 specialisten waaronder contactlensspecialisten, Optometrist, Opticiens en een Orthoptist. Er is ruimte voor een nieuwe collega Opticien. Hier verkopen ze merken als Rodenstock, Penn & Ink, Lindberg en Etnia Barcelona. Naast deze mooie merken verkopen ze ook Zonnebrillen en hebben ze een speciale kinderwinkel. Met hun hoge service en advies op maat maakt dit team het onderscheid binnen de optiek in Sneek en omstreken.

Wie ben jij?

Jij bent een gediplomeerd opticien of Contactlensspecialist, je wilt de beste in je vak zijn en met mooie merken werken. Je hebt al wat ervaring en kan goed werken in een drukke winkel. Je werkt graag allround zoals advies geven, meten, reparaties en bestellingen doen. Natuurlijk ga je werken met de beste apparatuur. Daarnaast ben je representatief en hebt gevoel voor mode. Maar je bent vooral ook een fijne collega! Het aantal uren is in overleg, en je hoeft ook niet elke zaterdag te werken. Voldoe jij hier aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een prachtige winkel, waar je de tijd krijgt voor je klanten en je gaat werken met de mooiste merken en met de beste apparatuur. Collegialiteit en gezelligheid is in deze winkel ook heel belangrijk. Hier gaan ze voor een relatie op lange termijn. Natuurlijk past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden hier bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie