Opticien Sneek

Voor een zelfstandige optiekzaak in Sneek zijn wij op zoek naar een Opticien

De winkel:

De Optisjen in Sneek is gevestigd in het prachtige centrum van Sneek. In deze luxe winkel werkt een team van specialisten en is sfeer, aandacht en deskundigheid erg belangrijk. Hier werken ze met de nieuwste apparatuur en krijgt de klant een kleur- en gezichtsanalyse zodat je altijd de juiste bril kan uitzoeken voor de klant. Ze verkopen hier merken zoals Pro Design, J.F. Rey, Anne et Valentin en Tom Ford. In een team van 7 specialisten is er ruimte gekomen voor een Opticien!

Wie ben jij?

Een gediplomeerd opticien. Je werkt graag op een hoog niveau en bent een fijne en opgewekte collega! Je hebt passie voor je vak. Je krijgt alle ruimte om te leren. Verder ben jij vlot en representatief en volg je de (bril) mode op de voet. Jij hebt zin om bij deze fantastische winkel aan de slag te gaan. Het aantal dagen is in overleg. (tussen de 4 en 5 dagen per week)

Voldoe jij hier aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een prachtige winkel, waar je de tijd krijgt voor je klanten en je gaat werken met de mooiste merken en met de beste apparatuur. Hier past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie