Opticien Soest

Voor een stijlvolle winkel in Soest zijn wij op zoek naar een Opticien.

De winkel:
Hulleman optiek in Soest bestaat al meer dan 50 jaar en is een fris en modern bedrijf waar vakbekwaamheid en persoonlijke service voorop staan. Hier werkt een deskundig team dagelijks aan de beste oplossing voor de klant. Ze verkopen modieuze merkbrillen, zonnebrillen en hebben een uitgebreide contactlenzenpraktijk. Met hun uitstekende service en advies op maat maakt dit team het onderscheid binnen de optiek.

Wie ben jij?
Een Opticien of Verkoopmedewerker met ervaring binnen de optiek, met een representatief voorkomen en gevoel voor mode. Je bent een fijne collega en vind het naast het meten ook leuk om klanten te helpen met het adviseren van een leuke nieuwe bril. Daarnaast ben je flexibel en 3 of 4 dagen per week beschikbaar. Op zaterdag werken is voor jou geen probleem! Voldoe jij hier aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?
Je komt te werken in een prachtige winkel gelegen in een levendig winkelgebied. Je krijgt fijne collega’s en je gaat werken met een aantrekkelijk en veelzijdig assortiment. Hier passen een goed salaris en passende arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen.

Solliciteer op deze functie

Chat openen