Opticien Tegelen

Voor een zelfstandige optiekzaak in Tegelen zijn wij op zoek naar een Opticien

De winkel:

Bij Unique optiek in Tegelen is geen enkele dag hetzelfde! Elke dag ontmoet je een diverse groep klanten. De ambiance in deze winkel is altijd warm en gastvrij, en open communicatie staat centraal. Zij geloven in een hecht team van gepassioneerde individuen die elkaar ondersteunen en inspireren.

Bij Unique staat oogzorg bovenaan de lijst. Zij verkopen niet zomaar brillen of lenzen, maar ze helpen mensen weer goed te zien, afgestemd op hun wensen en bezigheden

Wat ga je doen?

Wij zijn op zoek naar een opticien die klanten hartelijk ontvangt en zijn weg in de werkplaats weet met slijpen, repareren + monteren. Ben je gedreven, flexibel en heb je een goed gevoel voor humor? Dan heten ze bij Unique jou van harte welkom in Tegelen.

Wie ben jij?

Je bent gediplomeerd Opticien of net klaar met je opleiding. Wat belangrijk is, is dat je ook je weg kan vinden in de werkplaats. Je bent representatief en volgt de mode van de brillen op de voet. Je bent vriendelijk, kan goed luisteren naar de klanten en natuurlijk ben je ook een fijne collega.

Het aantal uren is in overleg.

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een mooie winkel, Je krijgt gepassioneerde collega’s en je gaat werken met de mooiste apparatuur en de leukste brillenmerken,  in een fijne omgeving. Hier past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie