Opticien Tessenderlo

Voor een super leuke optiekzaak in Tessenderlo zijn wij op zoek naar een Opticien/Optometrist

De winkel:

Deze leuke zaak is in Tessenderlo al jaren specialist op oogzorggebied. Dagelijks werkt hier een vakkundig team die aan een heel divers publiek de beste zorgen biedt. 37 jaar geleden werd deze optiek opgestart door Marleen. Samen met haar dochter Nina en hun team maken ze het onderscheid binnen de optiek.

Wie ben jij?

Een gediplomeerd opticien/optometrist. Je bent zeer representatief, voelt je thuis in de oogmeetruimte en hebt gevoel voor mode. Verder ben je een leuke collega, die 32 tot 40 uren per week beschikbaar is. Voldoe jij hier aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een luxe winkel, Je krijgt fijne collega’s en je gaat werken met de mooiste merken. Hier past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Bent u het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heeft u interesse en voldoet u aan het profiel van deze vacature? U kunt uw CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heeft u een vraag over de vacature of heeft u liever telefonisch contact? Dan kunt u ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen!

Solliciteer op deze functie

Chat openen