Opticien Utrecht (Leidschenrijn)

Wij zijn op zoek naar een Opticien voor een zeer luxe winkel in Utrecht

De winkel:

Schmidt optiek  is gevestigd in het winkelcentrum van Leidschenrijn en is de mooiste en grootste optiekzaak in Nederland. Gastvrijheid, Service en Kwaliteit staan hier met hoofdletters geschreven. Hier hebben de collega’s respect voor de klant, werken ze met luxe merken zoals bijvoorbeeld Chanel, Prada, Tom Ford en Thom Browne. Daarnaast verkopen ze ook nog designer labels en limited edition modellen. Het team bestaat puur uit professionals met passie voor hun vak. Hier krijgt de klant een echte beleving!

Wie ben jij?

Jij bent een Opticien met passie voor optiek en mode! Jij volgt alle trends en kan deze prima vertalen naar een mooie exclusieve bril. Bij Schmidt optiek verkopen ze exclusieve merken, dus jij hebt geen probleem om deze merken te verkopen. Daarnaast geef jij het beste advies aan de klant. Je bent representatief, wil graag in een high end winkel werken, met luxe merken en bent daarnaast ook een fijne collega. Je kan op diverse niveaus communiceren, bent enthousiast en zeer service gericht. Je bent minimaal 4 dagen per week beschikbaar en uiteraard werk je op zaterdag/zondag!

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een zeer luxe winkel, op een top locatie. Je krijgt fijne collega’s en je gaat werken met de mooiste merken. Hierbij past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie