Opticien Utrecht

Voor Miedema Optiek in Utrecht zijn wij op zoek naar een Opticien

Over Miedema Optiek
Miedema is een zelfstandige winkel en een echt familiebedrijf gevestigd aan de Amsterdamse Straatweg. Dit is nog een heerlijke Utrechtse winkel!  In de moderne en warm ingerichte winkel krijgt de klant de beste zorg op het gebied van oogzorg, optometrie en contactlenzen. Daarnaast zijn zij gespecialiseerd in de behandeling van bijziendheid bij kinderen. Binnen dit fijne team van drie personen is er ruimte gekomen voor een collega opticien die met dezelfde dosis enthousiasme wil bijdragen aan optimale oogzorg!

Wie ben jij?
Een gediplomeerd opticien die echt passie heeft voor het vak. Je houdt ervan om binnen een professioneel team samen te werken aan oogzorg op maat en kunt hierbij goed aanvoelen wat de klant nodig heeft. Je krijgt hierbij alle ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en vindt dit ook een uitdaging. Je wilt graag werk op maat leveren en bent een echte zorgverlener. Ben jij in ieder geval beschikbaar op vrijdag en zaterdag en wil je graag minimaal 24 uur werken? Wie weet vind jij hier jouw perfecte baan!

Wat krijg je er voor terug?
Een warm en servicegericht team waarbij er natuurlijk ook ruimte is voor gezelligheid. Je komt te werken binnen een fijne omgeving waar wordt gewerkt met A-kwaliteit producten zoals Silhoutte, Face a Face en Serengeti. Natuurlijk zijn de arbeidsvoorwaarden goed en wordt er geluisterd naar jouw wensen en behoeften.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie