Opticien/verkoopadviseur Apeldoorn

Voor een luxe optiekzaak in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een Opticien of verkoopadviseur

De winkel:

Deze winkel is gelegen in een winkelcentrum van Apeldoorn en hier kan je prima parkeren. Met een groot team van ongeveer 12 collega’s maken zij het verschil in de regio van Apeldoorn. Hier verkopen ze een zeer uitgebreide collectie van brillen en zonnebrillen. Daarnaast verlenen zij Oogzorg en hebben ze een grote contactlenspraktijk. Binnen het team van Optometristen, Opticiens, contactlensspecialisten en verkoopadviseurs is er een plek gekomen voor een nieuwe collega. contactlenzenpraktijk. Kortom een fijne winkel en gezellig team om bij te werken.

Wie ben jij?

Een gediplomeerd  Opticien of een goeie verkoopadviseur. Je bent representatief en hebt gevoel voor mode. Verder ben je een fijne collega, flexibel en tussen de 24 en 40 uur per week beschikbaar. Dagen zijn bespreekbaar, en natuurlijk werk je ook op zaterdag! Voldoe jij hier aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat krijg je er voor terug?

Je komt te werken in een high end winkel. Je krijgt fijne collega’s en je gaat werken met de mooiste merken. Hier past een goed salaris en overige arbeidsvoorwaarden bij.

Ben jij het talent dat Talent voor Ogen zoekt? Heb je interesse en voldoe je aan het profiel van deze vacature? Je kunt je CV gemakkelijk uploaden door te klikken op ‘Solliciteer als talent’. Heb je een vraag over de vacature of heb je liever telefonisch contact? Dan kun je ook WhatsAppen met Sandra.

Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen!

Solliciteer op deze functie